Menu Vis
Voorgerecht
Coquilles variaties
Coquilles gepresenteerd als: carpaccio; tartaar en gebakken afgewerkt met bieslook; zalmkaviaar en citroenmarinade.
wijnsuggestie
Sauvignon blanc uit Oostenrijk
Hoofdgerecht
Lotte Caramouche
Zeeduivel filet op een bedje van spinazie; wortel -en aardappelspiralen met een sauce à la creme met saffraan.
wijnsuggestie
Chablis Frankrijk
Nagerecht
Rabarber surpises
5 manieren rabarber bereidingen: rabarbersorbet, mousse, compôte, coulis en pate de fruit.
wijnsuggestie
Moscato d’Asti Italië
Menu vlees (winter)
Voorgerecht
Taartje van ganzenlever
Op een biscuitdeeg een mousse van ganzenlever met een balsamicoglacage
wijnsuggestie
Gewürztraminer Grand Cru Elzas
Hoofdgerecht
Reemedaillon met portsabayon
Een reemedaillon met een portsabayonsaus met spruiten en kastanjes en een taartje van aardappel met noten.
wijnsuggestie
Rioja Gran Reserva
Nagerecht
Witlof met kumsquats
met gekaramelliseerde walnoot en blauwe kaas
wijnsuggestie
Moscatel de Sétubal | Portugese dessertwijn
Menu Vegetarisch
Voorgerecht
Venkelsoep
met coquille
Hoofdgerecht
Gevulde portobello in bladerdeeg
Portobello gevuld met geitenkaas, gorgonzola, pijnboompitten en spinazie.
wijnsuggestie
Susamaniello | Siciliaanse wijn
Nagerecht
Truffe amer met karamelsaus en witte chocoladekrullen
Een chocolade taartje met karamelsaus en witte chocolade krullen en frambozen
wijnsuggestie
Pedro Ximenez